top of page

Sjøholm på 2-takter i 2018


Vintersæsonen har indtil videre været stille, for sidste års bronzevinder i DM MX2, Mads Sjøholm, da han i slutningen af sidste år, var igennem en kæbeoperation. Nu er han dog heldigvis tilbage på cyklen igen, hvor han håber på en sæson uden skader, og samtidig garanterer, at han kommer til at levere en sublim lydscene til årets DM! Han har nemlig fået fat i en 250 2-takter, som vi glæder os til at se ham på! Vi fik en status fra Mads, på hvor han befinder sig, hvad han forventer og hvorfor valget faldt på en smoker til slut. Her er hvad han svarede.

Mads Sjøholm: "Jamen jeg har jo været væk fra cyklen så længe, eftersom jeg var igennem en kæbeoperation 1. november. Alt gik heldigvis som det skulle; men nu går jeg rundt med 4 plader og 22 skruer i ansigtet, hvilket jeg kun kan mærke, når det koldt. Jeg har kun været ude at køre en gang, så det er lidt svært at sige, hvor meget jeg har mistet i forhold til før; men jeg kan i hvert fald mærke mine arme, når jeg kører! Jeg har valgt at køre på en 2-smoker for Bvz Racing, samt OC Racing, af økonomiske årsager. I forhold til DM i år, så håber jeg bare på et skadesfrit år, et stort smil på læben, samt en fed lyd. De sidste to gange skal jeg nok garantere selv, men man ved aldrig med det første. Udover det, så skal jeg selvfølgelig hygge mig med løb i Tyskland, som jeg jo altid gør. Det bliver ADAC MX Masters, samt tysk mesterskab."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page