top of page

#222 går efter rekorden


Han mangler kun en enkelt VM-titel for at tangere Stefan Everts rekord, men det ser ud til at Antonio Cairoli har større planer. I hvert fald bliver det i dag meldt ud, at han har forlænget kontrakten med KTM, om at deltage i MXGP-serien igennem 2019 og 2020. I en alder af 32 år, må det betragtes som et stort tillidvotum fra KTM, der nok hænger sammen med italienerens VM-titel sidste år, efter to år, hvor mange ellers havde troet at TC222 ville kaste håndklædet inden længe. 213 VM-starter indtil videre, 83 GP-sejre, 145 podiepladser og 163 heatsejre, taler deres tydelige sprog, for legendens i forvejen hæsblæsende karriere. Cairoli kommer til Argentina, hvor VM starter i næste weekend, med en nylig succes fra det italienske mesterskab i bagagen, og der er ingen tvivl om, at med den nye kontrakt, sender han en melding til de andre om, at han ingenlunde føler sig færdig, og samtidig at rekorden som den mest vindende i VM til dato, er en han ikke har opgivet.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page