top of page

Danske resultater fra Europa


Sæsonen nærmer sig, også her i Danmark, selvom frosten bider. Det betyder at de danske drenge gør hvad de kan for at blive klar, og for fleres vedkommende, så var der bud efter dem, rundt omkring på kontinentet i weekenden.

En stor flok var taget til Holland, hvor første afdeling af det åbne hollandske mesterskab gæstede dybfrosne Gemert. Her lykkedes det Jakob Kjær Nielsen, der var i ilden for sit hollandske team, at køre en plads som nummer 9 hjem i 250-klassen, selvom danskeren høstede sin del af uheld undervejs. Bastian Bøgh Damm viste også god fart, selvom heldet heller ikke var på hans side, efter en ellers flot kvalifikation.

Der var flere danskere til start i Holland, og du kan finde alle resultaterne her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1495730

I Tyskland kæmpede man også med frosten, til det traditionsrige Vintercross i Dolle. Glen Meier og Sam Korneliussen var til start i Masters-klassen, der på trods af mange tilmeldinger, var skrumpet til en 7-8 mand, på grund af den bidende frost. Det gik fint for Glen, der formåede at køre en samlet tredjeplads hjem i klassen.

Der var også danskere til start i de andre klasser, og du kan finde alle resultaterne her: http://crossmagazin.de/news/national/news-20180223085813.htm

Der var også dansk på tapetet i det spanske, da Mathias Jørgensen var på pletten til anden afdeling af det spanske mesterskab. Danskeren kørte i 450-klassen på sin 250'er, og det gjorde han fornemt med en ottendeplads til følge.

Du kan finde alle resultaterne fra Spanien her: https://fedemoto.info/ImgPrueba/0/2018/02/Resultados%20RFMEMX_Sanlucar_2018.pdf

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page