top of page

Søren bliver på 2-takteren


Søren Rasmussen var med til at levere noget af det mest seværdige cross herhjemme sidste år i 125-klassen, men i år tager han skridtet op i MX2. Han bliver dog på en 2-takter, som han skal tage kampen op på i B-MX2, ligesom han håber at dukke op til enkelte afdelinger af A-DM også. Vi har fået en status fra ham på sæsonen der kommer.

Søren Rasmussen: "Det behøver ikke være alt for seriøst med mig, det er godt nok med lidt sjov! Det skal bare være en fed sæson med en masse sjov, så er jeg sådan set tilfreds! Det er i hvert fald målsætningen synes jeg. Jeg skal køre i B-MX2, og hvis jeg så kommer i top 5, så skal jeg køre med i A-MX2 også. Så må vi se hvad det bliver til. Sidste år lærte jeg at tingene hurtigt kan ændre sig, selvom det hele bare klapper. Jeg er startet i lære, og det tager jo en del fritid, så jeg har ikke fået kørt det jeg ville, men sådan er det jo! Jeg synes 250'eren ligger godt til mig. Den er som min gode gamle 125cc, bare lidt vildere. Altså alt på den er bare det samme, som den gamle svinger! Så jeg er klar! Kom bare an med den nye sæson!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page