top of page

Også gode danske ting i Holland


Der var mange øjne på Argentina i går, men derfor var der også danskere til start til ONK i Holland, hvor det var banen i Boekel der lagde underlag til.

Der var mange stærke navne til start, men især i 250-klassen blandede de dansker kørere sig flot i toppen. Faktisk så meget, at Glen Meier endte med at tage den samlede andenplads på dagen, imens Bastian Bøgh Damm også viste fine takter, og blev nummer fire. Nikolaj Skovgaard og Jakob Kjær Nielsen var også på pletten, men der var desværre problemer til de to på vejen. I første heat for Nikolaj, og i andet heat for Jakob. Det var også en bane der krævede sine ofre, da dagen blev en smule beskæmmet, af en mængde lidt voldsomme styrt til forskellige kørere.

Du kan finde alle resultaterne fra dagen, og de øvrige danskere der var på pletten, lige her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1497497

Foto: Eric Laurijssen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page