top of page

Andreas Hansen knokler på


Andreas Hansen er i fuld gang med at gøre sig klar til den kommende sæson - en sæson hvor han kommer til at holde under et nyt teamtelt, selvom mange af tingene går igen fra sidste år. Han er stadig på KTM, og glæder sig til at komme i gang med sæsonen. Vi fik en status på hans forberedelser indtil videre.

Andreas Hansen: "Sæsonforberedelserne er i fuld gang. Jeg har flere gange været i udlandet og træne til den kommende sæson, som jo heldigvis er lige om hjørnet. Som noget nyt i år, så holder jeg under Team West Side Racing’s telte og det glæder jeg mig utrolig meget til. De er nogle virkelig flinke personer, som allerede nu hjælper meget. Indtil videre synes jeg den her offseason er gået som planlagt. Jeg har fået kørt nogle timer på cyklen og brugt endnu flere timer på at forbedre mig fysisk. Jeg glæder mig derfor også til at komme igang med at køre nogle løb igen, og se hvor vi er henne! En stor tak skal lyde til de mennesker som gør et fantastisk stykke arbejde med at hjælpe mig - Beck og Jørgensen Maling, MF Håndværk, Atnudk, JRS MX, Eksbrand, Total ren, Black sheep MX soap, Westside Racing og selvfølgelig min familie."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page