top of page

Stærke præstationer i St. Louis


St. Louis er kendt for sin bue, men i går var der nok endnu flere, der kiggede på den noget specielle start, der ventede kørerne, da AMA Supercross rullede igennem byen. Det blev dog en aften med noget spændende ræs, og samtidig en flok gode præstationer! Vi har resultater og video til dig!

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Justin Brayton vandt i Daytona i sidste weekend, men Eli Tomac stjal næsten lige så meget opmærksomhed, ved at køre sig hele vejen op igennem feltet. Og når det kører for ET, så er han fra en anden planet. Det var også tilfældet i går. Tomac tog sig sikkert af sejren, og henviste Jason Anderson og Marvin Musquin til de efterfølgende pladser.

Resultat, St. Louis:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Jason Anderson - Husqvarna

3. Marvin Musquin - KTM

4. Justin Brayton - Honda

5. Weston Peick - Suzuki

6. Blake Baggett - KTM

7. Broc Tickle - KTM

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Christian Craig - Honda

10. Malcolm Stewart - Suzuki

Samlet:

1. Jason Anderson - 246p

2. Marvin Musquin - 204

3. Justin Brayton - 189

250 East Class

Zach Osborne og Austin Forkner kom til St. Louis, side om side i den samlede stilling, og der var derfor lagt op til en endnu en duel imellem de to. Den sluttede dog, da Forkner styrtede spektakulært i finalen, og overlod sejren til Osborne. Derved er Zach også tilbage alene i front. Jeremy Martin tog sig af andenpladsen, imens Jordon Smith snuppede den sidste podieplads. Austin Forkner kom over målstregen som nummer fem. Thomas Ramette sluttede i øvrigt i top 10, efter kun kort tid til at omstille sig til Yamaha 250'eren.

Resultat, St. Louis:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Jeremy Martin - Honda

3. Jordon Smith - KTM

4. Kyle Peters - Suzuki

5. Austin Forkner - Kawasaki

6. Brandon Hartranft - Yamaha

7. Luke Renzland - Yamaha

8. Michael Mosiman - Husqvarna

9. Sean Cantrell - KTM

10. Thomas Ramette - Yamaha

Samlet:

1. Zach Osborne - 115p

2. Austin Forkner - 107

3. Jordon Smith - 104

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page