top of page

Bastian Bøgh med gode takter


Bastian Bøgh Damm var en af de danskere der tog hul på EMX250-serien i Red Sand, og selvom der var nok uheld til scrapbogen for Bastian, så var der også gode takter at spore! Vi fik en status fra den unge dansker, efter strabadserne i Spanien!

Bastian Bøgh Damm: "På vej hjem fra det første EM i Spanien. Red Sand er en rigtig fed bane, med mange hop og meget fart på. Lørdag morgen kørte vi kvalifikation, og jeg fik sat 10. bedste tid, og var dermed videre til de pointgivende heat. I 1. heat lørdag eftermiddag, fik jeg en rigtig god start, og var omkring 8'er, da ham foran styrter og jeg ryger med ned. Jeg er heldigvis okay og kommer hurtigt på cyklen, dog bagerst i feltet. Jeg får kørt nogle solide hurtige omgange, men jeg når kun op som 24’er. I 2. heat søndag formiddag, kommer jeg fra start som cirka 18'er, og kæmper for at komme op i feltet. Desværre bliver jeg presset ud af banen og må vende, for komme ind på banen igen. Opkørsel fra 36. pladsen begynder og jeg får heldigvis rigtig god rytme og fart i maskinen, så jeg ender som 17’er. Jeg er lidt skuffet, fordi jeg føler virkelig, at jeg har fart til mere og jeg er blevet mere stabil. Håber jeg i Portugal om 3 uger, kan få de sidste detaljer med!"

Foto: Eric Laurijssen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page