top of page

Hård EMX250-sæsondebut for Bjerregaard


Crosskørere er lavet af noget specielt, det kan der ikke herske nogen tvivl om. Men selvom det ser sejt ud på TV, altid at rejse sig når man falder, så ser vi dog helst, at de danske drenge også får deres del af medvinden. Der var desværre ikke meget medvind til Nichlas Bjerregaard i weekenden, da han tørnede ud til første EMX250-afdeling i Red Sand. Startstyrt, flot kørsel og mere uheld, blev opskriften på en ærgerlig smoothie for danskeren. Vi fik en status fra Nichlas.

Nichlas Bjerregaard: "Tidskvalen' var jeg egentlig okay tilfreds med, da jeg endte som 7’er i min gruppe og 13’er til bommen. Planen for weekenden var egentlig bare lidt, at overleve med hensyn til min nakke, da den virkelig har drillet det sidste stykke tid! Men det viste sig, at den ikke skulle være mit største problem, den her weekend. I første heat lørdag, kommer jeg egentlig rigtig godt med ud over bommen og op mod første sving, indtil jeg fletter styr med en anden og vi må ned. Jeg slår min venstre side og ryg en del. Men jeg kommer op, og går hen mod cyklen, men desværre er baghjulet låst og koblingsgrebet er knækket, så det heat var kørt for mig. I andet heat om søndagen, har jeg store smerter og med kun 4 timers søvn på grund af smerterne, var planen bare at overleve, og se hvor lang tid jeg kunne blive ved. Jeg får så en rigtig god start som 2’er, og ligger egentlig der i de først 10 minutter, men jeg kan godt mærke at jeg døjer med at blive ved. Jeg smider den så i et sving og efter det, beslutter jeg at køre ud, da smerterne er for overvældende. Min fart er der helt sikkert, jeg mangler bare lige lidt, at min krop kan følge med, efter de mange uheld her på det sidste. Jeg har dog 3 uger til at blive klar til EM’et i Portugal, så der håber jeg at kunne tage hævn!"

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page