top of page

Glen øjner forbedring


Glen Meier var en af dem der var på startlisten til EMX250 i Red Sand i den forgangne weekend, og selvom danskeren var tilfreds med at få point, så kunne han også få øje på steder at forbedre sig. Vi fik en status fra ham, ovenpå en kaotisk første afdeling af EM.

Glen Meier: "Kvalifikationen gik sådan set meget godt, og det lykkedes mig at få sat en tid, der var god nok til at sende mig ind som nummer tolv i min gruppe. Det betød at jeg var klar til de pointgivende heat, hvoraf det første blev kørt om lørdagen. Det startede dog lettere kaotisk, med et kæmpe startstyrt, som jeg heldigvis formåede at styre fri af, og komme afsted uden at måtte bide i det røde sand. Til slut kommer jeg over målstregen som nummer 24. I andet heat får jeg en noget bedre start, end jeg gjorde i det første, så mit udgangspunkt var noget bedre, og jeg kunne kæmpe med oppe i pointene. Til slut ender jeg det heat som nummer 14. Nu ser jeg blot fremad, og med lidt bedre starter, så kan det godt blive meget bedre! Tak til mine sponsorer, min familie og Thomas Withen for hjælpen!"

Foto: Ed Bulk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page