top of page

Startlister til første EMX65/85 og EM for damer


Som de fleste forhåbentlig har fundet ud af, så bliver første afdeling af EM-kvalifikationen for 65cc og 85cc nordvest, samt første afdeling af EM for damer, afholdt i Danmark. Det sker på Korskroen hos VMCC sidst på måneden, og derfor bliver vi nødt til at lade behørigt op til det! For der er mange danskere på pletten, det bliver klart hvis man skimmer startlisterne, efter at tilmeldingsfristen løb ud d. 25/3. Vi har derfor fundet startlisterne til dig, så du kan komme op i tempo, og finde ud af hvem du skal holde øje med. 10 danske navne i 65, 10 i 85, og 6 i dameklassen, inklusive den forsvarende mester.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page