top of page

Frederik Højris knokler på


Frederik Højris er en af dem, der bliver spændende at følge i årets DM, men hans off-season har desværre været plaget af en håndskade, der er blevet ved at drille. Nu er han dog tilbage på cyklen, og gør hvad han kan, for at blive så klar som muligt, til at DM starter inden alt for længe! Vi fik en status fra ham.

Frederik Højris: "I øjeblikket prøver jeg såmænd bare at få kørt så meget på cyklen som muligt, for at blive ordentligt klar til sæsonen. Jeg har haft noget bøvl med min hånd, hvor jeg har været inde og få lavet operationen om igen, og stødt på andre komplikationer, efter jeg brækkede den. Derfor er jeg bare glad for at være tilbage, og kunne få kørt nogle omgange ind. Jeg glæder mig til at tage hul på DM, men derfor har jeg også valgt, ikke at stille op til nogle løb, inden første afdeling i Randers, for at give mig selv de bedste forudsætninger. På grund af den problematiske forberedelse, tør jeg ikke give et bud på, hvordan jeg håber det går. Vi ser på dagen? Hold øje med nummer 60, og der hvor jeg ender, det var så langt min lynforberedelse rakte!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page