top of page

EKS-brand DM motocross livestreames på DR


Igen i 2018 vil samtlige afdelinger af EKS-Brand DM motocross-serien blive livestreamet i samarbejde med Danmarks Radio og DIF. Dermed forsætter sucessen fra 2017, og de danske motocrossfans får igen muligheden for at følge landets bedste motocrosskørere helt hjemme i stuerne.

- Vi er utroligt glade og stolte over, at vi igen i år kan TV dække flagskibet i dansk motocross. Der blev taget rigtigt godt imod livestreamingen sidste år, hvor både kørere, teams, seere, DR og alle andre i projektet var glade for det de så. Derfor har en gentagelse også stået højt på ønskelisten, siger Martin Wigh Knudsen fra Danmarks Motor Union.

Det er ikke nogen nem opgave at få enderne til at mødes i ”projekt livestreaming”, og det har heller ikke været nogen selvfølge, at livestream af EKS-Brand DM motocross-serien kunne gentages. Der skal først og fremmest skaffes en god portion penge, og hovedsponsoraftalen med EKS-Brand samt de 5 gange ”Dagens løbssponsor” bestående af Cross Center Esbjerg, Westside Racing, A-Racing, Støttrup Motocross Shop og MX-Shop kan derfor kædes direkte sammen med, at det er lykkedes med at kunne livestreame igen i år.

- De her danske forhandlere samt distributøren bag EKS-Brand vil dansk motocross lige så meget som de arrangerende klubber og os andre bag serien. Og når alle står sammen på den måde, for at kunne få tingene til at lykkes, så står dansk motocross stærkt. Det er dejligt at se, siger Martin Wigh Knudsen.

Selve livestreamingen kommer igen op på DR.dk, og efterfølgende vil der være mulighed for at se udsendelsen i et stykke tid på DR.dk, ligesom der også vil blive fulgt op på diverse sociale medier mm.

Foto: Assassin Pics / Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page