top of page

24MX udnævner Simon Wulff til ambassadør i Danmark


Europas største crossbutik, er glade for at byde Simon Wulff Sørensen velkommen i folden! Simon er et velkendt ansigt i dansk motocross, hvor han har været en del af toppen, siden midten af sidste årti. Sidste år kæmpede Simon sig til en placering som nummer tre i kampen om DM i MX1-klassen, og han er desuden meget aktiv som både træner og kørerrepræsentant for de danske crosskørere. 24MX støtter allerede kørere mange steder i Norden, og er glade for at have en kører af Simons kaliber med på holdet i Danmark.

Simon Wulff: ”Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet, og er sikker på, at vi kan få lavet nogle rigtig fede ting sammen. Ting der både gavner kørere, klubber og alle der godt kan lide cross i Danmark. 24MX har nogle ambitioner jeg sagtens kan genkende, og jeg vil gøre mit for, at de ambitioner skal blive til virkelighed. Ideerne fyger allerede omkring, så nu er det bare med at komme i gang.”

Efter at have taget sejren til første afdeling af OB DM i A-klassen i lørdags, er næste opgave for Simon, A-DM på hjemmebanen i Randers – hvor han i øvrigt også er med i baneudvalget. Så husk at komme til første afdeling af årets DM, og husk at slå et smut forbi RGS Suzuki Schneider Racing, hvor du kan hilse på Simon, og hente lidt godbidder fra 24MX – som vi deler ud af, indtil vi ikke har mere!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page