top of page

Første nummer af MOTO er her!


Årets første nummer af MOTO – Danmarks Motocross Magasin – har ramt nettet, proppet til randen med artikler, billeder og reportager fra dansk motocross! Og det er ikke alt! Til i år bliver bladet nemlig udvidet, så der kommer endnu mere læsestof til dig.

Det håber vi naturligvis at I vil tage godt imod. Men der er mere nyt! For fremover vil bladet nemlig udkomme hos Ejner Hessel-forhandlerne.

Årets første MOTO kan du læse på nettet allerede nu, eller få det i hånden til første afdeling af EKS-Brand DM MX i Randers, hvor dagens løbsprogram også vil være indhæftet.

I dette første nummer kan du komme tæt på to generationer Alex Olsen, tage et kig på nogle af dem der er med til at forme Danmarks fremtid i 85cc-klassen, forberede dig til A-DM, kigge lidt nærmere på det kommende nordiske mesterskab i Næstved og tage et kig på nogle af de nye kræfter i MX1-klassen! Desuden bugner bladet af billeder fra nær og fjern, ligesom du selvfølgelig heller ikke må snyde dig selv, for MOTOs store motocross fornærmelsesguide!

Det første nummer, af det nye og forbedrede MOTO på 40 sider er klar, så skynd dig at kaste dig over det! Læs MOTO HER:

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page