top of page

Danskerne kæmpede i Tyskland


Første afdeling af ADAC MX Masters rullede over Fürstlich Drehna i dag, og der var heldigvis masser af danskere med hvor det skete! Det var dog desværre ikke ubetinget held der var til danskerne, men de kæmpede det bedste de havde lært!

I Masters-klassen var Nichlas Bjerregaard i ilden, men danskerens stime af uheld lader til at fortsætte. Vi må håbe at han tager lidt held med til Randers på lørdag! Sam Korneliussen kom heldigvis ind fra sin reserveplads i andet heat, og fik noget god løbserfaring. Afdelingen blev vundet af Max Nagl, der derved hentede den første sejr på sin nye TM.

I Youngster-klassen havde både Glen Meier og Bastian Bøgh Damm kvalet' virkelig fornemt, men desværre kunne de ikke helt holde dampen oppe, selvom de kæmpede alt hvad de kunne. Glen sluttede som nummer 9 samlet, imens Bastian sluttede dagen som nummer 14, efter et ellers flot første heat. Rene Hofer løb afsted med sejren.

I 125-klassen blandede både Rasmus Pedersen og Magnus Smith sig godt i toppen, hvor Rasmus sluttede som nummer 8, imens Magnus blev nummer 12. Marcus Rene Petersen sluttede som nummer 28 på dagen.

Danskerne var talstærke i Junior-klassen, og igen i dag kom William Kleemann så tæt på podiet, han overhovedet kunne. En fjerdeplads blev det til for danskeren, imens også Tobias Caprani kørte sig i top 10, med en ottendeplads. Lucas Bruhn sluttede som nummer 16, imens Nicolaj Skovbjerg blev nummer 19.

Foto: ADAC MX Masters / Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page