top of page

Danskerne godt kørende i Tyskland


Her på MX-Index glæder vi os som små børn til morgendagens DM i Roskilde, men vi må ikke glemme, at en god flok danskere er i ilden i Tyskland, hvor MXGP har indtaget Teutchenthal. Og den tyske weekend startede godt for danskerne!

Thomas Kjer Olsen skal forsøge at følge sin flotte sejr fra sidste weekend, op med noget tilsvarende i Tyskland. Og den lange dansker sikrede sig et godt udgangspunkt, da han snuppede en fjerdeplads i lørdagens kvalheat i MX2-klassen! Kvalheatet blev vundet af Jorge Prado, der henviste Pauls Jonass og Calvin Vlaanderen til de efterfølgende pladser.

I MXGP-klassen stod der igen Jeffrey Herlings på det hele. Bæstet fra Holland, som vi kendte ham i MX2, er vågnet på ny, og vi forstår hvis der er rynker i panden på de andre kørere. The Bullet vandt kvalheatet foran Gautier Paulin og Tim Gajser.

Der var også EM på programmet, nærmere bestemt EMX125-klassen! Og med lidt under 100 tilmeldte, så var der lagt op til en kongefight for Oliver Olsen og Victor Kleemann, der repræsenterede Danmark. Oliver formåede at kvalificere sig direkte til de pointgivende heat, imens Last Chance heatet blev sidste stop for Victor. Det første heat blev ligeledes kørt i dag, og her reddede Oliver Olsen en plads hjem som nummer 32.

Den tyske muld, lægger også underlag til tredje afdeling af VM for kvinder, og her var der tre danske piger på pletten. Ligesom hos 125'erne, så blev lørdagen brugt på første heat, og her sluttede Sara Andersen som en flot nummer 7, imens Line Dam sluttede lige udenfor top 10, som nummer 11. Barbara Aagaard sluttede dagens heat som nummer 31.

Du finder alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page