top of page

En hård dag på en hård Hedeland-bane


JØ Honda Racing havde 4 kørere til start i 2. afdeling af A-DM i Hedeland, og det gik på alle måder hårdt for sig under den bagende pinse-sol.

I enhver form for racing opnås de gode resultater gennem talent, flid, træning og forberedelser, men også tilfældigheder og held spiller ind, når marginalerne er så små, som de er på toppen af rangstigen.

For JØ Honda Racing’s kørere spillede alle disse faktorer ikke helt sammen i weekenden, men alle formåede at få det bedste ud af løbet alligevel.

Frederik Goul var ene om at vise team-farverne i MX1, og kørte to stabile heats. Efter 2 afdelinger ligger han på en flot 9. plads i den samlede stilling.

I MX2 var det Mathias Tang, Lucas Ankjær og Oliver Kanstrup, der var i ilden, og hvor Oliver ikke ramte sin bedste form på dagen, var held og tilfældigheder desværre ikke med Mathias og Lucas.

Kort efter start i første heat, blev Mathias ramt af en anden kører, og tog Lucas og et par andre kørere med sig i faldet. Lucas mistede ca. 10 placeringer, men Mathias måtte ud og få rettet motorcyklen lidt op før han trods smerter kunne gennemføre heatet sidst i feltet.

Lidt bedre gik det i andet heat, hvor Lucas kom godt gennem heatet og sikrede sig en 6. plads, og Mathias overvandt ømhed i kroppen, gennemførte heatet og hentede værdifulde point til kontoen.

Mathias’ store indsats imponerede både teamet, tilskuerne og dommerne, og indbragte ham fuldt fortjent dagens Fighterpris.

Teamets holdning er, at der altid er noget godt at tage med fra alle løb, og suppleret af Ricky Carmichael’s velkendte udtalelse om at mesterskaber vindes på dårlige dage, er hele teamet positive og med en følelse af at være endnu bedre rustede til kommende løb.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page