top of page

Nådesløs dag på kontoret


... i hvert fald for TKO. Det engelske GP blev dramatisk i stor stil, ligesom der var højspænding og stor tænding, i alt hvad der foregik i dag på Matterley Basin.

I MX2-klassen var Thomas Kjer Olsen rigtig godt kørende i begge heat, hvor han sloges med helt i toppen. Desværre så måtte TKO trække sig med tekniske problemer i begge heat, hvilket selvfølgelig var noget af et nyrehug til det danske håb. Vi er dog sikre på, at Thomas tager grusom hævn næste gang! I stedet var det Paul Jonass der tog sig af sejren, og det foran teamkammerat, Jorge Prado. I MXGP-klassen, var det endnu engang tid til Herlings vs. Cairoli, og der blev både gået til grænsen - og måske lidt over? I hvert fald var det igen The Bullet der trak det længste strå, og henviste TC222 til andenpladsen.

Thomas Kjer Olsen: "I den her weekend beviste vi, at farten var der til at kæmpe i top 3. Desværre forhindrede et lille teknisk problem mig i, at gennemføre heatene. Det var skuffende ikke at kunne tage point, men det er som det er. I det store hele så har min fart været god i de seneste GP'er, og nu er det op til mig, at gå ud og kæmpe for de resultater vi vil have."

Resultat, England:

MXGP:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Romain Febvre - Yamaha

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Tim Gajser - Honda

6. Glenn Coldenhoff - KTM

7. Evgeny Bobryshev - Suzuki

8. Tommy Searle - Kawasaki

9. Jeremy Seewer - Yamaha

10. Max Anstie - Husqvarna

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 436p

2. Antonio Cairoli - 382

3. Clement Desalle - 314

MX2:

1. Paul Jonass - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Calvin Vlaanderen - Honda

4. Ben Watson - Yamaha

5. Thomas Covington - Husqvarna

6. Henry Jacobi - Husqvarna

7. Iker Larrañaga - Husqvarna

8. Marshal Weltin - Honda

9. Michele Cervellin - Yamaha

10. Anthony Rodriguez - Yamaha

Samlet:

1. Pauls Jonass - 401p

2. Jorge Prado - 373

3. Thomas Kjer Olsen - 288

Men det var ikke kun VM der blev kørt, for der skulle også køres andet heat af EMX250-klassen, og her var Mikkel Haarup den helt store oplevelse. Danskeren ordnede alt og alle, og kunne tage sejren i heatet, samtidig med at der også var lidt point til Glen Meier. Mikkel Haarup indtager sjettepladsen i den samlede stilling.

Du finder alle dagens resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page