Lørdagen i Ottobiano hård ved danskerne


Der var bud efter alle danskerne i Italien i dag, da førstedagen til GP'et i Ottobiano, rullede over sandet selvsamme sted.

Desværre var der ikke al det held man kunne have håbet på, for de danske drenge og piger. I MX2 startede Thomas Kjer Olsen kvalheatet, med at et lille startstyrt, så det danske es måtte køre sig op fra sidstepladsen. Han nåede op som nummer 9 over stregen. Sejren tog hans teamkammerat, Thomas Covington, sig af. I MXGP-klassen benyttede Romain Febvre fraværet af Jeffrey Herlings, til at vinde kvalheatet. Antonio Cairoli måtte køre sig op igennem feltet, og han nåede op som nummer 7 til slut.

I EMX250 kvalificerede danskerne sig godt, med hurtigste tid til Mikkel Haarup i den ene gruppe, og alle fire danskere i top 10 og med videre til de pointgivende heat. Det ene af dem blev kørt i dag, hvor Haarup måtte nøjes med en plads som nummer 11, efter et styrt i starten, lige foran Glen Meier. Desværre ingen point til Bjerregaard og Bastian Bøgh. De har chancen igen i morgen.

Hos kvinderne lavede Sara Andersen en fænomenal kval, som nummer 3, men desværre var heldet ikke med hende i dagens enlige heat, hvor hun styrtede efter en ellers god start. Line Dam Nielsen endte som bedste dansker, som nummer 9, imens Sara Andersen sluttede som nummer 12. Barbara Aaagaard blev nummer 27. De har også et heat igen i morgen.

Find alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder