Danskerne fortsat med i kapløbet


Fjerde afdeling af EM-kvalifikationen for 65cc og 85cc rullede over Sverepec i Slovakiet i weekenden, og selvom der var lidt vej at køre, så var en håndfuld gæve danskere taget afsted, for at forsvare deres pladser. Det handler om at slutte i top 10, da man derved kvalificerer sig til den afgørende afdeling, der køres sammen med VM-afdelingen i Loket i Tjekkiet senere på året. Og som det ser ud lige nu, inden sidste omgang EM-kval' i Holland, så ligger tre danskere til at komme med. Det stod klart efter løjerne i Slovakiet, der dog rykkede lidt rundt på et par ting i tabellerne.

Tobias Caprani er stadig virkelig godt med i 85cc, imens både Jakob Frandsen og Jakob Madsen, også stadig hænger på i top 10 i 65cc.

Du kan finde resultaterne fra Sverepec, og den samlede stilling, her: http://www.fim-europe.eu/events/569

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder