top of page

To armbrud til Ankjær


Selvom det helst ikke er den slags nyheder vi kan lide at bringe, så må vi undvære endnu en kører i det næste stykke tid. Lucas Ankjær kommer i hvert fald ikke til start i hverken Nordisk Mesterskab her i weekenden, og ej heller til DM på Mors i næste weekend. Det står nemlig klart, efter at sjællænderen havde uheldet med sig i Kejserdalen i onsdags, og pådrog sig et dobbelt knoglebrud i armen, lige over håndleddet. Det kræver en operation, der er sat til at finde sted den kommende tirsdag, og derefter venter der altså 5 uger med skinne, skruer og gips for Lucas. Det betyder som sagt at vi kommer til at undvære ham til de næste store løb, men vi håber selvfølgelig, at han hurtigt klar og tilbage igen!

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page