Danskerne kæmpede i Bielstein


Imens der blev kørt NM i Næstved, så var der også danskere der havde søgt syd for grænsen for at køre ADAC MX Masters i Bielstein. Som altid i Tyskland, var modstanden massiv, men de danske drenge gjorde hvad de kunne.

I Youngster-klassen kæmpede Bastian Bøgh Damm sig hjem som nummer 12, imens Glen Meier måtte nøjes med en plads som nummer 17, efter uheld i det første heat. I Junior-klassen blev Lucas Bruhn bedste dansker, da han sluttede som nummer 12, Andreas Krogh Jensen blev nummer 17, imens Nicolaj Skovbjerg sluttede som nummer 21. Jayden Schmidt blev nummer 27, imens Tobias Caprani, der ellers var godt kørende, måtte trække sig fra dagen efter styrt i første heat.

Sam Korneliussen kæmpede igen bravt, men der var desværre ingen Masters-heat til ham denne gang.

Du finder alle resultater her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/bielstein-ohne-mx-junior-cup-125-6730/

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder