top of page

TKO med god kval' i Indonesien

På trods af lidt fedtet underlag, så blev der kørt kvalheat i Indonesien, og her var danske Thomas Kjer Olsen godt kørende. 

Vi starter dog i MXGP-klassen, hvor Jeffrey Herlings var det store spørgsmåltegn, med sit delvist lappede kraveben. Men The Bullet er ikke lavet som andre mennesker... Hollænderen vandt kvalheatet, foran Antonio Cairoli, og ligner en der er klar til at forsvare sin røde nummerplade i morgen. Clement Desalle tog tredjepladsen. 

I MX2-klassen er der ikke langt imellem Jorge Prado og Pauls Jonass i tabellen, da letten har vist svaghedstegn på det seneste. Og den duel ser ud til at spidse til i fjernøsten. Prado vandt nemlig kvalheatet, imens Jonass blev nummer 5. Det er dog først i morgen det rigtig gælder. TKO tog en fin tredjeplads, og sikrede sig et glimrende udgangspunkt til heatene i morgen. 

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page