top of page

Foreløbig VM-kalender 2019!


Den foreløbige VM-kalender for 2019 er ude, og du kan tage et kig på den lige her! Der bliver meget rejseri for TKO og co. til næste år, hvor der både er to GP'er i Indonesien igen, et i Argentina, og så et i Hong Kong og et i Kina. Der er stadig nogle ubekendte, ligesom man stadig mangler et sted til det første GP. Desuden er MXoN dejlig tæt på, så skulle vi ikke allerede nu, sørge for at opbakningen til Team DK bliver af hidtil usete dimensioner?

Desværre intet GP i Sverige - Eller i Danmark for den sags skyld. (Tænker I ikke også, at hvis de kan klare to i Indonesien, så kan de også klare et i Randers? Eller Næstved? Man har jo lov til at drømme.)

Her er i hvert fald kalenderen:

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page