top of page

JØ Honda Racing Update


De sidste 4 weekender er de fleste af teamets kørere blevet målt og vejet i forskellige løb landet over. Resultaterne har alle overgået Jens Ø’s forventninger, men har samtidig været et bevis for at gode placeringer ikke kun afhænger af talent og godt materiel.

Den sidste måneds tid har været en travl periode for JØ Honda Racing med DM B i Nybøl 10/6, SM i Kejserdalen 16/6, Grand Junior & NM på Nisseringen 23+24/6 og DM A på Solbjergbanen 1/7. Det har betydet et hårdt program for især A og B-kørere, men også for kørerne i C og Mini-klasserne, og alle har gjort det rigtig godt.

JØ Honda Racing teamet har altid favnet kørere på alle niveauer, og manden bag teamet, Jens Ø, har en klippefast tro på, at selv det mindste talent kan udvikles med den rigtige støtte og træning samt godt materiel.

Dette er også grunden til at teamet har en stor bredde fra den nye mini-kører til den erfarne A-kører, og det sammenhold og vidensdeling, der opnås derved, er et af teamet’s allerstørste styrker.

Et markent kendetegn for team’et er, at alle hjælper hinanden, og der er altid noget en ved, som en eller flere andre kan nyde godt af. Det er en af årsagerne til kørernes flotte udvikling, og noget alle kørerne hver især sætter stor pris på.

Hvor nogle teams fokuserer på eliten, er JØ Honda Racing’s formål at skabe en succesfuld helhed, hvilket indtil nu i denne sæson er bekræftet med al ønskelig tydelighed gennem resultater og mesterskabsplaceringer (se nederst)

Alt er dog ikke kun rosenrødt, hvilket teamet så et eksempel på i midten af juni. Her styrtede Lucas Ankjær under en træning i Kejserdalen, og var så uheldig at brække håndledet. Det betød at han ikke kunne forsvare sin samlede 6. plads til 3. afdeling af A DM (MX2) på Mors.

Han er nu skruet godt sammen igen, og skal han holde pause i 6-7 uger, så med lidt held kan han forhåbentlig være klar igen til 4. afdeling af A DM i Ålborg d. 19. august.

Stillinger:

DM B MX1: Caspar Ankjær #1, Magnus Ø #3 og Rasmus Bemberg #15

DM B MX2: Steffen Knudsen #26

SM B MX1: Magnus Ø #1 og Rasmus Bemberg #9

SM B MX2: Caspar Ankjær #1, Steffen Knudsen #8 og Kasper Stæhr #11

SM A Open: Lucas Ankjær #1, Mathias Tang #3 og Oliver Kanstrup #5

DM A MX1: Frederik Goul #13 og Magnus Ø #31

DM A MX2: Lucas Ankjær #15, Mathias Tang #19, Oliver Kanstrup #44 og Caspar Ankjær #46

Andre resultater fra den sidste måneds løb:

DM B i Nybøl: 3 kørere i top5 i MX1

SM i Kejserdalen: 6 kørere på podiet

Grand Junior: 4 kørere tog hver deres klassesejr, og alle andre kørere kom enten på podiet eller viste god fart.

DM A på Mors: Magnus og Caspar kørte deres første A DM, og lå begge flot midt i feltet.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page