top of page

God dansk lørdag i Möggers


ADAC MX Masters er rykket en tur over grænsen her i weekenden, til det tyske naboland, Østrig. Og heldigvis så er der en masse danskere på pletten, klar til at byde den stærke udenlandske overmagt op til dans.

Især i Youngster-klassen var det en flot dag for Danmark, da Glen Meier igen var kongen af kvalifikationen, og danskeren kører derfor til bommen som nummer 1 i morgen. Bastian Bøgh Damm klarede også skærene, og kører ind som nummer 22. I 125-klassen var der også danskere på spil, og her var Rasmus Pedersen bedste mand, som nummer 6 i kvalifikationen. Magnus Smith og Victor Kleemann kører ind lige efter hinanden, som nummer 24 og 25. I Junior-klassen blev første heat kørt i dag, og her var Tobias Caprani godt kørende. Tobias sluttede dagens heat som nummer 8, imens Jayden Schmidt blev nummer 27, Nicolai Skovbjerg nummer 28 og Lucas Bruhn nummer 39, efter uheld.

Foto: Steve Bauerschmidt / ADAC MX Masters

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page