top of page

Danskerne kæmpede i Tyskland og Sverige


Søndag var danskerne for alvor i ilden, da der skulle deles point ud i både Tyskland og Sverige, til henholdsvis ADAC MX Masters i Tensfeld, og Svensk Mesterskab i Årsunda. Desværre var der ikke helt så meget dansk held i sprøjten, som det var tilfældet i går.

I Tyskland var Nichlas Bjerregaard på pletten i Masters-klassen, og efter en god kval', var Nichlas godt placeret på bommen, men desværre var heldet - igen - ikke med det danske stjernefrø. Der var endnu to danskere i aktion i Masters-klassen, hvor Sam Korneliussen sluttede som nummer 30, og Nicolaj Damsgaard som nummer 31, i det stærke felt. I Youngster-klassen kom Glen Meier hjem som nummer 9, imens Bastian Bøgh Damm ikke havde sin bedste dag på kontoret, på trods af en flot kvalifikation i går. I 125-klassen var Rasmus Pedersen bedste dansker, da han sluttede som nummer 12, imens Magnus Smith sluttede som nummer 16 og Victor Kleemann som nummer 23,

Find alle resultater fra Tyskland her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/tensfeld-ohne-mx-junior-cup-85-6732/

I Sverige viste den ellers lækre skandinaviske sommer tænder, og åbnede for sluserne over fjerde afdeling af DM i Årsunda - og ikke mindst over de tre danskere der var i aktion. Mathias Jørgensen kørte et perfekt heat i går, men desværre var heldet ikke med ham i dag, hvor et uheldigt sidste heat, gav ham en placering som nummer 8 samlet i MX2. I MX1 var Mathias Gryning heller ikke uden uheld i dag, og han sluttede som 9'er i den klasse. Oliver Olsen fik ingen point i går, men i dag var der 10 point til danskeren i 125-klassen. Det gav en plads som nummer 16 på dagen.

Find alle resultater fra Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/71/status

Foto: Pixel-cross.com / Steffen Schollbach

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page