top of page

Titanernes kamp på Washougal


Som vi skrev tidligere på ugen, så nærmer den amerikanske udendørssæson sig sin afslutning, og i går var turen kommet til legendariske Washougal, der som altid leverede noget stærkt ræs. Du kan se højdepunkter fra dagen herunder:450 Class

Eli Tomac ligner ikke en mand der kan stoppes (af andre end Jeffrey Herlings?) og selvom der var lidt småfejl undervejs, så var der ingen der havde et svar til ET i går. To heatsejre og så var han videre. Ken Roczen viser dog fortsat at han er på vej tilbage i form, og med et godt andet heat, kørte K-Roc sig på podiet igen med en andenplads, imens Marvin Musquin tog den sidste plads på podiet. Justin Barcia og Blake Baggett lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Washougal:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ken Roczen - Honda

3. Marvin Musquin - KTM

4. Justin Barcia - Yamaha

5. Blake Baggett - KTM

6. Cooper Webb - Yamaha

7. Benny Bloss - KTM

8. Weston Peick - Suzuki

9. Kyle Cunningham - Suzuki

10. Phil Nicoletti - Husqvarna

Samlet:

1. Eli Tomac - 401p

2. Marvin Musquin - 386

3. Ken Roczen - 330

250 Class

I den lille klasse var der anderledes tumult om resultatet. Joey Savatgy og Shane McElrath vandt et heat hver, men da de også begge to sluttede som nummer 9 i det modsatte heat, så kunne Aaron Plessinger tage endnu en samlet sejr, ved at blive 4-3. McElrath blev 2'er, imens Savatgy tog tredjepladsen. Dylan Ferrandis og RJ Hampshire tog de sidste to pladser i top 5.

Resultat, Washougal:

1. Aaron Plessinger - Yamaha

2. Shane McElrath - KTM

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Dylan Ferrandis - Yamaha

5. RJ Hampshire - Honda

6. Alex Martin - KTM

7. Justin Cooper - Yamaha

8. Jordon Smith - KTM

9. Chase Sexton - Honda

10. Mitchell Harrison - Husqvarna

Samlet:

1. Aaron Plessinger - 371p

2. Alex Martin - 312

3. Justin Cooper - 251

Der resterer nu blot tre runder af den amerikanske serie.

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page