top of page

MXoN - De første hold


Der er kun et par måneder til årets Motocross of Nations på Red Bud i USA, og det er lige omkring der her tidspunkt, at de forskellige nationer begynder at melde ud, hvem der skal forsvare farverne, ved det største motocrossløb i verden. Desværre bliver det i år uden en dansk delegation, som vi kunne rapportere tidligere på ugen - en beslutning som Slovenien også lader til at have taget op, så vi også må undvære Tim Gajser i USA. Men der er stadig mange hold på pletten, og rigtig mange store spillere. Vi har taget et kig på hvordan det ser ud indtil videre med de forskellige hold, i dag hvor det franske hold er blevet meldt ud.

Og lad os starte med at sige, at vi - ligesom resten af verden - er overraskede over at Marvin Musquin ikke er på det forsvarende mesterhold. Musquin vandt på Red Bud tidligere i år og er nummer 2 kampen om det amerikanske mesterskab. I stedet bliver det Gautier Paulin, Dylan Ferrandis og Romain Febvre der skal køre om tingene i USA. Som med alt andet i motocross, så foregår der mange ting i kulissen, som offentligheden aldrig får at vide, så der kan være mange grunde til Marv' ikke er at finde på holdet.

Det belgiske hold blev meldt ud under weekendens GP i Lommel, og kommer til at bestå af Clement Desalle, Jago Geerts og Jeremy van Horebeek. To gennemsolide og rutinerede kræfter, imens unge Geerts har taget VM i MX2 med storm. De kunne godt være et bud på en podieplads.

Desuden er Team Schweiz også blevet meldt ud, og skulle bestå af Arnaud Tonus, Jeremy Seewer og Valentin Guillod. Sydafrika har også meldt et hold ud, med Docherty, Bradley Lionett og Caleb Tennant. Ikke så overraskende, stiller Calvin Vlaanderen ikke op for Sydafrika, efter den strid han har haft kørende med forbundet. Han lader i stedet til at være sikker for Team Holland, sammen med Jeffrey Herlings og Glenn Coldenhoff, men vi må vente og se, indtil det bliver bekræftet.

Rusland forkynder at holdet kommer til at bestå af Bobryshev, Brylyakov og Evgeny Mikhailov - afhængig af om Brylyakov når at komme tilbage på cyklen. Hvem der kommer fra Australien, er heller ikke meldt ud endnu, men det lader ikke til at Dean Ferris skal køre, efter udtalelser til MXLarge.com.

Det er heller ikke bekræftet hvem der skal køre for Italien, men et godt bud ville være Cairoli, Cervellin og Lupino, imens Team Tyskland nok kommer til at bestå af Roczen, Jacobi og Nagl.

Team USA bliver annonceret i denne weekend på Unadilla, og der spekuleres i at det bliver med Tomac, Plessinger og Barcia, men vi må vente og se!

Vi holder naturligvis skarpt øje med holdene som de bliver meldt ud!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page