top of page

Mudderfest på Unadilla


Gik du glip af det her? Det amerikanske mesterskab var forbi Unadilla i den forgangne weekend, og det blev ikke uden drama. Ikke mindst fordi vejrguderne for andet år i træk åbnede for sluserne, og lod afdelingen drukne i pladder. Der blev dog kørt om kap alligevel, og spændingen var intakt igennem hele dagen. Du kan se højdepunkter fra misæren lige her:

450 Class

Marvin Musquin blev i sidste uge vraget på det franske hold til Motocross of Nations, og det afstedkom en del polemik. MM25 svarede dog igen på bedste vis, ved at vinde i mudderet på Unadilla, og lægge endnu mere pres på det franske forbund og deres beslutning. Eli Tomac tog andenpladsen, og ligner mere og mere en vinder af mesterskabet. Men det største bifald på dagen, fik Phil Nicoletti, da han formåede at køre sig på sit første podie, og blev fejret derefter.

Resultat, Unadilla:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Phil Nicoletti - Husqvarna

4. Justin Barcia - Yamaha

5. Blake Baggett - KTM

6. Benny Bloss - KTM

7. Ken Roczen - Honda

8. Weston Peick - Suzuki

9. Cooper Webb - Yamaha

10. Toshiki Tomita - Honda

Samlet:

1. Eli Tomac - 448p

2. Marvin Musqin - 433

3. Justin Barcia - 363

250 Class

Og de franske var ikke færdige med at drive gæk med de andre i mudderet. Dylan Ferrandis blev i modsætning til Musquin, udtaget til MXoN, og det ligner en god beslutning. Ferrandis vandt den lille klasse på Unadilla, foran teamkammerat Aaron Plessinger, der jo skal køre for USA til MXoN. Tredjepladsen på dagen løb Mitchell Harrison med, imens Joey Savatgy og Chase Sexton lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Unadilla:

1. Dylan Ferrandis - Yamaha

2. Aaron Plessinger - Yamaha

3. Mitchell Harrison - Husqvarna

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. Chase Sexton - Honda

6. Shane McElrath - KTM

7. Alex Martin - KTM

8. Colt Nichols - Yamaha

9. Justin Cooper - Yamaha

10. Michael Mosiman - Husqvarna

Samlet:

1. Aaron Plessinger - 415p

2. Alex Martin - 337

3. Justin Cooper - 291

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page