Højris kommer til Aalborg


Det er ved at være noget tid siden vi har set Frederik Højris til DM, da forskellige skader har plaget ham hele sæsonen. Men her på den sidste dag for tilmelding til DM i Aalborg dukkede han alligevel op på startlisten. Vi skyndte os derfor at spørge ham, hvad der har ændret hans beslutning om at vente - vi har nemlig prikker til ham, for at få ham til at vende tilbage. Her er hvad han svarede.

Frederik Højris: "Jamen jeg havde egentlig ikke tænkt mig at stille op, men jeg savner at køre løb, så nu står jeg på startlisten. Jeg forventer ikke det store, da kondien stadig halter, efter al den tid jeg har været ude med skade. Så jeg kommer for at se hvor jeg ligger henne til næste sæson, og så selvfølgelig for at have det sjovt! Det er længe siden jeg har været bag bommen, så det glæder jeg mig selvfølgelig til at være igen. Dall er en fin bane, så det skal nu nok blive sjovt!""

Foto: Klaus Rasmussen

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder