top of page

TKO kæmpede i Schweiz


Regnen væltede ned over DM i Aalborg, men der var mere tørt længere sydpå, da VM-felterne igen kastede sig ud på banen i Frauenfeld i dag. Der skulle deles point ud, og her gjorde Thomas Kjer Olsen hvad han kunne, for at snuppe så mange som muligt.

I MXGP-klassen var der dog intet nyt under solen, i hvert fald ikke når det kommer til sejren. Jeffrey Herlings var nemlig igen uovervindelig, og The Bullet tog 50 point mere til kontoen. Romain Febvre tog sig af andenpladsen, imens Clement Desalle tog den sidste plads i top 3. Antonio Cairoli styrtede i første heat, og virkede ikke tilpas i Schweiz. Med en syvendeplads på dagen tabte legenden terræn i toppen.

Resultat, Schweiz:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Romain Febvre - Yamaha

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Glenn Coldenhoff - KTM

5. Max Anstie - Husqvarna

6. Tim Gajser - Honda

7. Antonio Cairoli - KTM

8. Kevin Strijbos - KTM

9. Shaun Simpson - Yamaha

10. Jeremy Seewer - Yamaha

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 733p

2. Antonio Cairoli - 675

3. Clement Desalle - 543

I MX2-klassen startede tingene ikke så godt for TKO, der styrtede i starten af første heat. Danskeren nåede op som nummer 10 i det heat, og med en femteplads i andet heat, blev det til en syvendeplads på dagen. Thomas er dog fortsat 3'er samlet. Jorge Prado vandt GP'et, foran Pauls Jonass og Hunter Lawrence.

Thomas Kjer Olsen: "Det her var ikke den bedste weekend for mig. I det første heat styrtede jeg på første omgang, og måtte kæmpe mig op fra sidstepladsen. Vi lavede nogle ændringer i pausen og jeg følte mig bedre tilpas i andet heat. Selvom jeg ikke fik den bedste start, pressede jeg på og sluttede som 5'er. Alt i alt, er jeg tilfreds med en syvendeplads og ser nu frem imod de næste to GP'er. I næste weekend skal vi til Bulgarien og den bane kan jeg virkelig godt lide. Jeg håber vi kommer til at kæmpe for et godt resultat der!"

Resultat, Schweiz:

1. Jorge Prado - KTM

2. Pauls Jonass - KTM

3. Hunter Lawrence - Honda

4. Thomas Covington - Husqvarna

5. Anthony Rodriguez - Yamaha

6. Ben Watson - Yamaha

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Marshal Weltin - Kawasaki

9. Michele Cervellin - Yamaha

10. Calvin Vlaanderen - Honda

Samlet:

1. Jorge Prado - 692p

2. Pauls Jonass - 664

3. Thomas Kjer Olsen - 519

Bastian Bøgh Damm var også i aktion i EMX250-klassen i dag i Schweiz, men heldet var heller ikke med Bastian i dag, der desværre sluttede GP'et uden point.

Du kan finde alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page