top of page

Startlister til weekenden


MXGP vender tilbage til Bulgarien og Sevlievo for første gang siden 2014 her i weekenden, og så skal der køres endnu en afdeling af det svenske mesterskab i Västerås. Begge steder er der danskere til start, og så skal vi jo heller ikke glemme, at det amerikanske mesterskab også skal afgøres i denne weekend!

Men lad os starte i Bulgarien. For Thomas Kjer Olsen skal i aktion, og som serien nærmer sig sin afslutning, så krydser vi alle vores fingre, for at TKO kan holde fast i tredjepladsen, og gentage succesen fra sidste år! Den lange dansker har udtalt at han holder af banen i Bulgarien, så lad os håbe at heldet er med ham denne gang! #gotko

I Sverige er der også danskere på spil, da både Nichlas Bjerregaard og Mathias Gryning er på startlisten i MX1 i Västerås. Samtidig er Mathias Jørgensen igen klar i MX2, og der er derfor lagt op til en spændende afdeling hinsidan!

I USA snuppede Aaron Plessinger 250-titlen allerede i sidste weekend, og i ugen meldte Yamaha så ud, at man rykker ham op i 450-klassen næste år. Der skal dog lige køres om den sidste afdeling på Ironman MX i Indiana, selvom titlen er delt ud, og ting kan stadig ske i den store klasse! Eli Tomac er dog foran med 20 point, og har været i en klasse for sig i år. Men en DNF, og så ser det anderledes ud.

Der mangler dog ugens helt store samtaleemne, som er meldt til efter disse er sendt ud. Chad Reed er måske ikke på et niveau som han var engang, men han kan stadig få internettet til at sprænge i luften. I løbet af ugen meldte JGR Suzuki nemlig ud, at CR22 skal køre den sidste afdeling for dem. Reed har selv slået det hen som sjov og ballade, men der spekuleres i, om ikke det en chance for at få endnu en fabrikschance næste år, han også kører om. Vi må vente og se!

Oooooog så holder vi selvfølgelig også øje med Jakob Madsen, der kæmper for Danmark til VM i 65cc i Australien! #jatakjakob

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page