top of page

Hård dansk afdeling i Västerås


De danskere der har kørt svensk mesterskab i år, har markeret sig virkelig stærkt. I denne weekend var det så tid til endnu en afdeling, denne gang i Västerås, og her var tre mand på pletten. Men desværre var der ikke held i sprøjten til den danske garde. Nichlas Bjerregaard styrtede voldsomt lørdag i MX1-klassen, og kom ikke i aktion i dag. Mathias Jørgensen kæmpede i vanlig stil i MX2-klassen, men heller ikke ham ville den svenske jord lade slippe. Mathias Gryning sloget bravt, og tog en sjetteplads i MX1-klassen samlet, hvor han indtager syvendepladsen i tabellen. Mathias Jørgensen ligger fortsat på en syvendeplads i MX2. Der er to afdelinger tilbage i Sverige.

Du kan finde alle resultater fra dagen her: http://www.mxsm.nu/race/72/status

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page