top of page

Masser af danskere i international aktion i weekenden


Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og her er der dømt pause fra VM. Det ved den opmærksomme crossfan betyder, at der skal køres en masse nationale mesterskaber - ligesom weekenden også byder på årets Motocross of European Nations i Polen! Vi har startlister fra vores nabolande til dig!

I Sverige er man nået til næstsidste afdeling af det svenske mesterskab, og denne gang er det i Uppsala der skal køres. Mathias Jørgensen ligger fortsat til i kampen om SM i MX2-klassen, og i Uppsala har vi endnu en dansker på pletten i den klasse, i form af Jakob Kjær Nielsen. I MX1 er det op til Mathias Gryning at vise flaget, imens Oliver Olsen er på pletten i 125-klassen.

I Tyskland er ADAC MX Masters rykket til Gaildorf, og også her er der danskere til start. Især i 85cc og 125cc er der mange danske drenge på pletten, ligesom vi også er repræsenteret flot i de øvrige klasser.

Du kan finde alle danskerne til næstsidste afdeling af ADAC MX Masters her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/gaildorf-6734/

Og så skal vi også lige rundt Motocross of European Nations i Polen, hvor der også køres Womens Motocross of European Nations. Det er dog kun sidstnævnte at Danmark er repræsenteret i, da eventet først kom sent på kalenderen og desuden falder sammen med ADAC, som stort set hele det eventuelle danske hold, har prioriteret højt i år. Men lad os glæde os over, at det danske hold for kvinder, ser knusende stærkt ud! Sara Andersen og Line Dam Nielsen skal kæmpe for de danske farver, og vi hepper på dem hele vejen!

Foto: ADAC MX Masters / Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page