top of page

Dansk sølv i Polen!


Det har ikke været et rigtigt år i dansk motocross, uden en masse international ædelmetal - og igen i år er vi blevet velsignet med en masse gode resultater!

Her i weekenden fik vi endnu et! Det kom hjem i Polen, da Sara Andersen og Line Dam Nielsen kørte et suverænt flot Womens Motocross of European Nations, der hjembragte sølv til Danmark! Sara sluttede endda på den individuelle andenplads, kun overgået af den mangedobbelte verdensmester, Kiara Fontanesi. Det betød også at Italien vandt samlet, imens Holland blev nummer 3.

Du kan finde alle individuelle resultater fra Motocross of European Nations her: https://wyniki.motoresults.pl/pl/2018/Motocross/ME

I Sverige var der også bud efter danskerne til det svenske mesterskab i Uppsala, men lykkens gudinde var ikke med dem. Mathias Jørgensen måtte opgive i MX2, efter at have pådraget sig en skade i går, imens også Mathias Gryning også måtte gå fra bordet med to store nuller i dag. Lidt dansk held var der dog at se, da Jakob Kjær Nielsen kørte et par fornuftige heat, og sluttede som nummer 12 samlet. Oliver Olsen tog syvendepladsen i den samlede stilling i 125-klassen.

Find alle resultater fra Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/73/status

I Tyskland var der ligeledes nationale mesterskaber, da ADAC MX Masters rullede over Gaildorf, men også her var heldet ikke med danskerne. Sam Korneliussen kæmpede i Masters-klassen, Glen Meier og Bastian Bøgh gjorde det samme i Youngster-klassen, imens der var fire danskere i top 20 i Junior-klassen. Også i 125-klassen var der lidt danske point, skønt heldet heller ikke var på danskernes side her.

Foto: Youthstream 2018

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page