Både DM- og NM-guld til Henrik Mogensen


Henrik Mogensen har haft en rigtig stærk sæson i dansk quad, og der blev sat trumf på til sidste afdeling i Svebølle, hvor Henrik tog titlen som dansk mester 2018. Desuden bød sæsonen også på en titel som Nordisk mester. Vi fik et par ord fra Henrik, ovenpå den gyldne sæson.

Henrik Mogensen: "Jamen, jeg har virkelig haft mange fantastiske oplevelser igennem året, som har udviklet både, teamet og maskinen. Der står rigtig gode mennesker, både bag teamet, og som medlemmer i teamet, som ikke lægger pres på mine skuldre, men derimod hjælper til hvor de kan, med at få alle de gode oplevelser vi har sammen, hvilket gør det sjovt at køre, kæmpe og konkurrere på det her niveau. Og så føles det jo selvfølgelig fantastisk at være blevet både dansk og nordisk mester i år, med al det arbejde jeg også har lagt i det, og jeg føler mig virkelig klar til nye udfordringer næste år! Et stort tak skal der lyde til alle hjælpere, sponsorer og selvfølgelig til RMS!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder