top of page

Højris slipper for operation


Der blev gået til den til DM-finalen, og Frederik Højris viste igen, at han er en af dem der har tænkt sig at køre med i front. Desværre sluttede dagen på sygehuset for Frederik, der pådrog sig en skade i ryggen, som han selv fortæller lidt mere om her.

Frederik Højris: "Så blev jeg udskrevet fra hospitalet, efter fire dage på langs. Jeg styrtede i andet heat i søndags, men jeg kan ikke engang huske hvordan det skete. Jeg har ligget og ventet på, at lægerne skulle finde ud af om jeg skulle opereres, men det var heldigvis ikke nødvendigt. Nerver og ledbånd har heldigvis ikke taget skade, men jeg har 2 brud på brystbenet omme på ryggen, og jeg kommer derfor til at være ude i omkring 2 måneder, siger de. Så det er bare at tage den med ro, og så vende frygteligt tilbage. Som en sidste ting, vil jeg gerne sige en kæmpe tak til alle der har skrevet til mig eller ringet. Det er noget der varmer!"

Vi håber at #60 er hurtigt ude og køre igen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page