Kristoffer fik en hård medfart


Alle der fulgte med på live-sendingen fra DM-finalen i søndags, så Kristoffer Rasmussen blive eskorteret ud af banen af samaritter, efter et voldsomt styrt. Det var et styrt der gik hårdt udover veteranen, der ellers lod til at være godt kørende, men han havde heldigvis overskud til at sende os en lille status fra sin hospitalsseng.

Kristoffer Rasmussen: "Ja, som sådan er det jo en ret kedelig status at komme med, selvom dagen i søndags jo startede godt ud, i den gode ende af feltet. Desværre sprang jeg sammen med en over et hop i 1. heat, og det resulterede i et massivt styrt, der kostede mig en revnet trædepude, en kollapset lunge, 3 brækkede ribben, et knækket håndled, et brækket kraveben og en fornuftig hjernerystelse. Hvor uheldig kan man lige være? Jeg ligger fortsat på hospitalet og bliver tilset."

Vi håber at Kristoffer er hurtigt på højkant igen.

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder