top of page

En succesrig sæson


Det kan ikke være gået mange næser forbi, at unge Oliver Olsen bragede ind på andenpladsen i første heat, og blev nummer 5 samlet i MX2 i søndagens DM-finale. Hele sæsonen har faktisk været én lang positiv udvikling for #475, og vi fik derfor en status fra ham, hvor han fortæller lidt om hvordan han føler sæsonen er forløbet. Her er hvad han svarede.

Oliver Olsen: "Inden sæsonstart, var jeg lidt i tvivl om hvad jeg skulle køre i 2018. Efter 2 år i B125-klassen med en 4. plads og en 3. plads som resultater, følte jeg at jeg skulle videre. Jeg talte med Emil Larsen om det under en træningstur til Italien og vi besluttede i fællesskab at jeg skulle køre A-MX2 herhjemme, og samtidig køre 125-klassen i de Svenske mesterskaber og enkelte EMX125 afdelinger. Med det primære formål at forbedre min teknik og min hastighed. Jeg formåede at kvalificere mig til heatene i EMX125 i Teutschenthal. Det giver en masse erfaring at deltage i EM-serien, både i forhold til egen kørsel og i forhold til niveauet ude i Europa. Det har helt sikkert givet mig noget ballast, at gå fra at være i toppen af DM i 2017, til ikke rigtigt at være sikker på at kunne kvalificere sig i EM-regi.

I det Svenske mesterskab har det været én lang række af konstant forbedrede resultater. Både i kvalifikationen og i heatene. Det toppede ved finalen i Varberg, hvor jeg kørte en 7. plads og en 5. plads hjem i heatene, ikke langt fra vinderne. Og de kører altså rigtigt stærkt i Sverige, langt ned i feltet. Det har også udviklet mig, hele tiden at måle mig med de bedste svenskere og hele tiden at køre på nye, ukendte baner.I DM i A-MX2 kørte jeg på min KTM 125 SX, indtil sidste afdeling, hvor jeg for første gang kørte løb på min nye KTM 250 SX-F. Også i DM har jeg konstant forbedret mine resultater. Det toppede selvfølgelig i finalen i Næstved, hvor jeg kørte en 2. plads hjem i første heat og en samlet 5. plads på dagen. Det var HELT vildt og overraskede nok de fleste, også mig selv. Tak til alle der heppede på mig.

Når jeg evaluerer, har det været en succesrig sæson. Jeg har godt nok ikke vundet et hav af pokaler, men min teknik og fart er helt sikkert blevet bedre. Så jeg er klar til at konkurrere med de skrappe drenge i A-MX2 i 2019. Vinteren kommer jeg til at bruge på at finde mig rigtigt til rette på 4-takteren og sætte nye mål for 2019. Det glæder jeg mig meget til. Tak til alle der har hjulpet mig i 2018: Westside Racing Service, ELT, PeakPhysique, Castrol, VP Racingfuel DK, Peter Meyer A/S, Lambæk A/S og Bergsten Timber ApS."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page