top of page

Sæsonen sluttede med mere uheld


Benjamin Strate må være en af dem der har mest held i kærlighed i dansk motocross. Der var nemlig i hvert fald ikke meget held i spillet om medaljerne i årets DM til Benjamin, der også til den sidste afdeling på hjemmebanen i Næstved, måtte se de samlede topplaceringer forsvinde endnu engang. Vi fik en status fra ham, ovenpå DM-finalen i søndags.

Benjamin Strate: "Sidste afdeling af DM blev kørt på min hjemmebane, og jeg så frem til en dag hvor det hele forhåbentlig skulle falde til min fordel. Og det startede da også godt, da jeg kvalede' som 1’er. Men heldet var desværre ikke med mig og allerede på første omgang af første heat gik det galt. En sten fra en af de andre crossere, ramte desværre min lillefinger og det kunne mærkes. Jeg håbede at kunne hente nogle vigtige point, så jeg valgte at fuldføre heatet, men jeg kunne hurtigt konkludere at hverken pointstillingen eller lillefingeren gjorde at jeg havde mod på at gennemføre 2. heat. Det var ikke lige den slutning jeg havde håbet på, da min finger var lidt mere medtaget end først antaget. Den blev opereret, men bliver nok aldrig helt god igen. Jeg vil dog gerne sige en KÆMPE stor tak til min mekaniker Mikkel Kure, for altid at sørge for at cyklen spiller fra top til tå - alle de timer du har lagt i det er virkelig en stor hjælp og betyder meget. Også en stor stor tak til Nikolaj fra GG-teknik for den store hjælp du har ydet hele året igennem, din professionalisme og hjælp er uundværlig! Og til alle mine sponsorer - uden jer var det ikke muligt for mig at gøre det jeg elsker, så 1000 tak for det! Det betyder alt. Hvad næste år bringer ved jeg ikke endnu, vi må se tiden an!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page