top of page

Grøn fremtid for Frederik Goul


Der var nok mange der lige drejede hovedet en ekstra gang, da en grøn 450'er susede forbi til DM-finalen, og det med #412 på nummerpladerne. Frederik Goul Jensen var klædt i grønt i søndags, og skønt det var hans første rigtige tur på den grønne maskine, så lignede han en der hyggede sig. Vi har derfor fået en status fra ham, om hvad der nu venter, og her er hvad han sagde.

Frederik Goul: "Tiden var kommet til at prøve noget nyt, så det er egentlig grunden til skiftet. Jeg skal i 2019 køre for Kærsgaard Motorservice, selvfølgelig på en Kawasaki KX450f i MX1. Og jeg glæder mig virkelig meget til at tage ordentlig hul på det hele. Jeg synes vi er kommet frem til et rigtig godt samarbejde. Jeg føler mig allerede rigtig godt tilpas på den nye Kawasaki, og jeg kan næsten ikke vente med at tage hul på supercross-træningen på den nye maskine. Jeg er helt sikker på at det bliver et rigtig godt år jeg går i møde, både når det kommer til supercross og motocross!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page