top of page

Jakob Kjær Nielsen #173 skifter til MX1 og Suzuki i 2019


Jakob Kjær Nielsen bliver ny mand i gult, når han tørner ud i 2019. Her bliver det nemlig under teltet hos RGS Suzuki Schneider Racing han bliver at finde, hvor han skal tage kampen op i MX1-klassen, ombord på en Suzuki RM-Z450. Samtidig ser der også ud til at vente den sprudlende dansker, der fik VM-debut i 2018, hvor han kæmpede med om pointene, nye udfordringer udenfor Danmark, da der arbejdes intenst på at lave aftaler omkring serier i udlandet.

Der er derfor rigtig meget at se frem til for teamet, der ser meget frem til at hjælpe deres nye mand med de mange nye ting der ligger og venter i horisonten. I år har teamet haft Simon Wulff som kører, og man glæder sig til at opruste, og til at arbejde videre med en spændende ung kører.

Rune Sørensen: ”Selvfølgelig ser vi frem til at få en kører af Jakobs kaliber ind i teamet, og jeg er meget glad for den her aftale. Det er selvfølgelig noget helt nyt, og der ligger meget arbejde forude, men i bund og grund glæder vi os bare til at komme i gang næste år. Det bliver et nyt kapitel for teamet, men vi er sikre på at Jakob kommer til at falde lige ind i rutinerne!”

Nu venter så arbejdet med at gøre JKN og cykel klar, hvor de kyndige øjne og hænder hos RGS Suzuki Schneider Racing og Jakob selv, skal skrue et program sammen når aftalen træder i kraft i januar, der kan tage kampen op i toppen af DM i 2019. Alle i teamet glæder sig til den kommende sæson, og går en travl og produktiv vinter i møde.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page