top of page

Danmark tog sølvet til Coupe de L'avenir


Danmark var stærkt repræsenteret til årets Coupe de L'avenir i Belgien, som er et holdløb for unge kørere. Og det var et dansk hold der havde tænkt sig at køre med hvor det var sjovt.

I Open-klassen var Mikkel Haarup i en klasse for sig hele weekenden. Danskeren dominerede lørdag, og han satte ydermere trumf på ved at vinde alle tre heat søndag, uden chance for de andre deltagere. Lucas Ankjær kæmpede sig ind på tredjepladsen i kvalen' lørdag, men det ødelagde desværre hans hænder, så han dårligt kunne holde fast i søndagens heat. Han sluttede dog som en samlet nummer 11, især på baggrund af en fjerdeplads i første heat. Sidste - og mindste - mand, Magnus Smith, kæmpede også det bedste han havde lært og sluttede som nummer 29. Det gav Danmark en plads som nummer 2 i det samlede klassement i Open-klassen.

I 85-klassen var Danmark også godt repræsenteret, men den klasse bugnede samtidig af talent, og der blev gået til den. Lucas Bruhn blev bedste dansker i det klassement, da sjællænderen formåede at køre sig ind som en samlet nummer 8. Tobias Caprani havde fart til mere, men desværre ikke heldet, så han sluttede som nummer 12 samlet. Mads Fredsøe kørte en plads som nummer 19 hjem, og det rakte til en samlet femteplads for Danmark i 85.

I 65-klassen var Europas bedste også mødt frem, og gav danskerne kam til deres hår. Men de danske drenge kæmpede flot alligevel. Jakob Madsen tog den samlede sjetteplads, imens Jakob Frandsen sluttede som en samlet nummer 16. Tobias Caprani kom hjem som en samlet nummer 32. Det var nok til at Danmark kunne blive nummer 5 samlet i 65cc.

I det samlede regnskab tog Danmark sølvet til årets Coupe de L'avenir!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page