top of page

Årsrapport - Filten Racing


Sæson 2018 er nu slut og Filten Racing Team kan se tilbage på en fantastisk sæson

Filten Racing Team har opnået super gode resultater og kan med stor stolthed sige at #703 Julie Dalgaard flot vandt Nordisk Mesterskab 2018, Julie blev også samlet nr. 4 i B MX2 klassen til Sjællandsmesterskabet og sluttede sæsonen af med at stille op til sidste afdeling af DM i Dameklassen og vandt suverænt begge heat. #959 Mike Lauritsen blev flot nr. 6 i A MX2 i øvrigt hans første sæson i A klassen, Mike vandt også DAM Mesterskabet i A Open. #22 Kristoffer Rasmussen vandt helt suverænt DAM Mesterskabet i Old Boys og kørte finalen kun en uge efter et alvorligt styrt ved DM A i Næstved, det beviser man har en jernvilje til at gennemføre tingene mod alle odds. #460 Kenneth Villadsen har også kæmpet hele sæsonen og ved sidste DM afdeling i B MX2 fik Kenneth virkelig til tingene til at hænge sammen og blev flot nr. 2 i 1 heat. #14 Michael Fido Østergaard har gennemført en sæson med stor stabilitet, kun udgået af et enkelt heat og slutter sæson 2018 af med en samlet 18 plads ud af 52 deltagere. #532 Ricky Renner har deltaget i par DM afdelinger og fik lavet Holeshot ved afdelingen i Aalborg samt kørte en godkendt 3 plads i 1 heat hjem ved finalen i Næstved, men desværre har uheld præget de afdelinger Ricky har deltaget i.

Filtenracing.dk WEBSHOP er nu en realitet – CHECK siden ud, der er alt det helt rigtige udstyr til din MXèr til de rigtige priser og lynhurtig levering, af topmærker kan nævnes Alpinestar, Mosse Racing, Pro Grip, UFO, AFX, Twin Air, 100 %, Cycra, FMF og webshoppen vil løbende blive tilføjet med masser af nye spændende produkter, så klik løbende ind på www.filtenracing.dk

Filten Racing Team fortsætter naturligvis i 2019 på de toptrimmede Yamaha racere i tæt samarbejde med Yamaha Motor Scandinavia og Yamaha Store Ringsted

Her i løbet af efteråret præsenterer vi Filten Racing Team 2019 med flere nye kører der er kommet med i teamet, det bliver for vildt i 2019

Team Filten Racing vil benytte lejligheden til at takke sponsorer og samarbejdspartnere, Tusind Tak for jeres helt enorme opbakning #TømrermesterBoFiltenborgBorup, #PeugeotSlagelseRingstedBrianMadsen, #ZiteGoggles, #YSR, #SOS, #Merkurskilte #YamahaMotorScandinavia

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page