top of page

Regelændringer i EMX250 og EMX300?


Ifølge flere notater, der bliver delt flittigt lige nu på nettet, ser det ud som om at der planlægges regelændringer i to EM-klasser i 2019. Ud fra dette, ser det ud som om at EMX250-klassen får samme aldersbegrænsning som vi allerede har i VM MX2-klassen. Dette vil naturligvis gøre at en del af de kørere vi har set i toppen i år - Clarke, Barr, Pocock - ikke kan køre den klasse til næste år. I hvad der ligner et forsøg på at give dem en anden klasse at køre - og måske lokke flere 2-taktere ud - ser det ud til at man i stedet vil gøre EMX300-klassen til en åben 2-taktsklasse, op til 250cc, og omdøbe den til EMX2t.

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page