top of page

SX-sæsonen starter for Sam


Den kolde tid er over os, og imens den første sne smøg sig over landet i går, så begynder man så småt at kigge indad. Ikke på den triste filosofiske måde, men på den indendørs supercross-agtige måde - som jo er den eneste rigtige måde. Der er supercross i Zuidbroek i Holland i den kommende weekend, og en af de danskere der skal i aktion, er Sam Korneliussen. Vi har derfor fået en status fra ham inden, og hørt ham om, hvordan vinteren skal tilbringes indendørs. Her er hvad han svarede.

Sam Korneliussen: "Supercross-sæsonen i år, bliver i Holland og med den tyske ADAC SX Cup, som planerne er lige nu. Jeg er hoppet ned på en Kawasaki 250F til ADAC SX Cup og skal også køre på den i weekenden til Dutch Supercross, i Zuidbroek, da det passede bedre ind for teamet, og så er det da også sjovt at komme ned på den mindre maskine, selvom jeg føler mig mest hjemme på min Kawasaki 450, så må vi se hvad valget bliver til Supercross Herning i februar. Jeg har fået 2 dage på en supercross-bane inden Dutch Supercross i Zuidbroek, så planen er at tage en dag ad gangen dernede, få kørt en masse omgange, gøre det så godt som overhovedet muligt, og så blive ordentligt klar til ADAC SX Cup i Stuttgart weekenden efter!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page