top of page

Kim er også klar til Zuidbroek


Der er flere danskere på startlisten i den kommende weekend, når der køres supercross i Zuidbroek, og Kim Sørensen er også klar til endnu en omgang indendørs. Vi spurgte ham lidt til forventningerne, og om der er planlagt mere supercross her hen over vinteren.

Kim Sørensen: "Pt. er der planlagt et par supercross-løb, og så må vi se om der dukker mere op. Indtil videre gælder det Zuidbroek her i den kommende weekend, og så Tampere Supercross i Finland weekenden efter. Derefter må vi se, om der dukker noget op - eventuelt en plads til et eller to ADAC Supercross-løb. Målsætningen for Zuidbroek er at få kørt en masse omgange, for ligesom at få supercross ind i kroppen igen. Jeg har ikke lavet nogen direkte forberedelse til supercross, andet end at jeg møder op med en lækker opsætning på affjedringen fra MA Servicecenter. Næste weekend i Finland, lyder målsætningen på at komme i finalen begge aftener."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page