top of page

Jørgensen satser på at blive klar


Mathias Jørgensen er i USA, hvor han er i gang med at forberede sig til at AMA Supercross starter i januar, men desværre så ramte han et tilbageskridt her fra starten. Under en træning styrtede danskeren nemlig, og kom til skade med sin fod. Vi hørte ham derfor lige om hvad der skete, og - vigtigst af alt - hvordan prognoserne på fodskaden lyder. Her er hvad han svarede.

Mathias Jørgensen: "Jeg røg af på en teknisk rytmesektion - som det siden har vist sig, at man slet ikke kan springe på en 250'er - med en tripple, hvor baghjulet desværre lige klippede toppen, så jeg røg forover. Jeg har brækket to knogler nede i foden, og det er selvfølgelig rigtig surt. Hospitalet siger 4-6 uger, men jeg er havnet hos en dygtig mx-doktor, der reparerer alle de hurtige, samt spillere i NFL, og han siger 2-3 uger, så nu må vi se. Foden er kæmpestor og helt blå, så det er selvfølgelig lidt en mavepuster at starte ud med. Jeg var i gang og følte mig godt tilpas på cyklen, men det her tænder mig egentlig bare endnu mere. Nu render jeg nemlig bare og bliver irriteret i stedet, fordi min daglige træning pt er på krykker. Men jeg regner med at blive klar! Jeg har før klaret mig med mindre forberedelse!"

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page